Powered By Blogger

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Δεν πιστεύω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι Έλληνας!

Βλέπω και διαβάζω κάποιες ειδήσεις τον τελευταίο μήνα που πολύ εύκολα μπορούν να παρερμηνευθούν από το μέσο πολίτη. Και αυτό μου προκαλεί περισσότερες από μία φορές έκπληξη!

Διαβάζω ότι οι λαθρομετανάστες που έχουν έρθει στη χώρα αρχίζουν σιγά σιγά να επιστρέφουν στις πατρίδες τους επειδή εδώ δεν υπάρχουν πια εργασίες. Τέτοιες "ειδήσεις" διαδίδονται κυρίως από τις εφημερίδες και τα ΜΜΕ των γνωστών διαπλεκόμενων συμφερόντων. Φυσικά δεν υπάρχει καμία επίσημη καταμέτρηση, στατιστική ή δημοσκόπηση που να αποδεικνύει των λόγων το αληθές, παρά κάτι αστείες συνεντεύξεις αλλοδαπών που όντως σκέφτονται να φύγουν από τη χώρα για διάφορους λόγους. Εμένα λοιπόν όλα αυτά ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Διαβάζω έπειτα ότι οι Έλληνες φεύγουν -λέει- σωρηδόν για την Αυστραλία. Φήμες θέλουν να έχουν γίνει ήδη 12.000 αιτήσεις Ελλήνων, οι οποίοι εγκαταλείπουν ομαδικώς τη χώρα για να βρουν κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Μάλλον κάποιοι μάς έχουν ήδη διώξει από τη χώρα μας ή τουλάχιστον μάς παροτρύνουν εμμέσως πλην σαφώς για να το κάνουμε. Η Τζένη Μπλουμφιλντ παρόλα αυτά, η πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, μας διαβεβαιώνει πως ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Έλληνας δεν έχει φύγει φέτος για την Αυστραλία, ενώ και το μεταναστευτικό πρόγραμμα της Αυστραλίας για τους Έλληνες δεν έχει γίνει ούτε κατά το ελάχιστο ευνοϊκότερο, όπως φημολογείται. Οι προσπάθειες λοιπόν να φανεί ότι υπάρχει μια "εύκολη" τάση φυγής των Ελλήνων από τη γενέτειρά τους, καταρρίπτεται από τα πλέον επίσημα χείλη.

Κάποιοι έχουν σκοπό να μας διώξουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από τη χώρα μας. Βλέπεις, οι πολίτες ενός έθνους είναι πάντοτε πιο δεμένοι από τους πολίτες ενός κράτους. Κι αν θέλεις να επιβληθείς ευκολότερα, διαιρείς και βασιλεύεις.

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα σήμερα, όπου όσοι έχουν απομείνει είναι άνεργοι, προβληματισμένοι, φτωχοί και φοβισμένοι, η ελπίδα ότι "κάπου εκεί έξω τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και μπορείς κι εσύ να πας όποια ώρα θέλεις" είναι το πρώτο βήμα του αποτελειωτικού εφησυχασμού.

Εντάξει λοιπόν "κύριοι". Το πιάσαμε το νόημα. Σε λίγο θα πιάσετε κι εσείς το δικό μας. 

Και δεν θα είναι εξίσου εύηχο.

ΥΓ Με βάση την επίσημη έρευνα (2008) του Πανεπιστημίου του Στάντφορντ (ΗΠΑ) και του Πανεπιστημίου της Πάβια (Ιταλία), που βασίζεται στα αποτελέσματα 7 διαφορετικών επιστημονικών ερευνών, το DNA των Ελλήνων είναι κατά ποσοστό μεγαλύτερο του 99,6% ΟΛΟΪΔΙΟ με το αντίστοιχο των αρχαίων προγόνων τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: